Mooncraft –
Webdesign &
Webfejlesztés

Külalak, tartalom, management.
Segítünk kitűnni a tömegből!

3 lépés

Ennyi választ el egy sikeres weboldaltól

01

Egyeztetés

Honlapod kapcsán az elképzeléseket, lehetőségeket és célokat beszéljük át személyesen, online vagy telefonon, kötöttségek nélkül.

Mi az álmaidért. Veled dolgozunk!

02

Tervezés

A munka dandárja. Kidolgozzuk az oldalat lényegi tartalmát, kialakítjuk a megjelenését az “Egyeztetés” során meghatározott célok mentén.

Természetesen végig Veled egyeztetve!

03

Megvalósítás

Itt márcsak mi dolgozunk. Feltöltjük az oldalad, véglegesítjük a megjelenését, igazítjuk a tartalmát, teszteljük a műküdödését.

Ha Te is elégedett vagy, átadjuk Neked a stafétát!

Esztétikus, stílusos, de hatékony és produktív weboldalt szeretnél?

 

Mi a Mooncraftnál a szépségre és a termékenységre törekszünk ügyfeleink elégedettsége és sikere mellett. Weboldalaink egyszerre tükrözik az egyszerűséget és a nagyszerűséget.

Webes szolgáltatásaink

Weboldal fejlesztés

Rendhagyó honlapfejlesztés vállalkozásoknak és egyéneknek, akiknek fontos a stílusos és célravezető webes megjelenés.

Webshop fejlesztés

Jellegzetes webáruház készítése, mind tapasztalt, mind kezdő e-kereskedőknek, ízléses és eredményorientált vállalkozásokhuz.

Landing Page készítés

Marketinges alapevek figyelembe vételével önálló weboldal építése konkrét promócióra, webes kampányod részeként.

Keresőoptimalizálás - SEO

Weboldalak organikus megjelenésének javítása a keresőmotor normál találatai között, mindezt a legkorszerűbb megoldásokkal. 

Arculat tervezés

A vállalkozás megjelenésének kialakítása, amely tükrözi annak értékeit, filozófiáját és küldetését. Figyelemfelkeltő, mégis esztétikus formában.

Online marketing

A vállalkozás temrékeinek, szolgáltatsainak online csatornákon való népszerűsítése konzisztensen, hatékonyan, kimutathatóan.

#howwedo

Esztétikum a fókuszban

A Mooncraft szellemiségét figyelembe véve, a valóságban és a művészeti alkotásokban megnyilvánuló szépség kifejezése lett a legfontosabb irányvonalunk a webfejlesztés területén is. Ezen a vonalon haladva leginkább stílusos, ízléses és kifinomult weboldalakat készítünk.

Az esztétikum nekünk egyet jelent a teljességgel és minőséggel, mind a megjelenést, mind a tartalmat figyelembe véve. Az átlag a weboldalakkal ugyanúgy van, ahogy az emberekkel. A dekoratív egyénekre figyelünk fel leginkább, de az igazi mondanivalóval bírok mellett állunk meg.

#whywedo

A küldetés

Új, más, rendkívüli, különös, figyelemfelkeltő – ha ezek a szavak jutnak eszedbe rólunk, úgy érezzük, jó útun haladunk. Weboldalak esetén sem a jelenegi hagyományost képviseljük.

A vízió

Hiszünk abban, hogy a mai világban egy vállalkozás, egy személy névjegye már egyet jelent a saját honlapjával. Ennek megfelelően fontos, hogy az kifejezze valódi üzenetét, valódi énjét. Ez lehet egyszerre mutatós mégis szofisztikált, modern, mégis visszafogott, színpompás mégis profitorientált. Tehát egy weboldal legyen profi. Mi ezt ígérjük!

Válaszd a számodra legjobb szolgáltatást!

Tedd meg az első lépést a számodra legoptimálisabb weboldal felé! Válaszd velünk a minőséget, a garanciát a fejlődésre és a sikerre! Küldj üzenetet vagy kérj visszahívást! 

Hatékonyság

 

Az online életet és piaci versenyt figyelembe véve a legjobb hatékonyság, ha az adott költségekkel számolva, a lehető legjobb eredményt tudjuk elérni. Emellett a legkevesebb erőfeszítés és veszteség nélkül, egy időben megvalósuló cél formájában megvalósítva.
Az általunk készített honlapok garanciát képeznek a produktivitás és a végeredmény tekintetében is. Weboldalak esetén a költséghatákonyság az alapelvünk.

Reszponzivitás

 

A webes felhasználás – a jelenlegi tendenciákat alapul véve – már nem kifejezetten egy csatornára (PC) összpontosul leginkább, hanem teljesen eloszlik, egészen a mobilos megjelenéstől, a táblagépeken át az asztali számítógépekig. Sőt mára a legtöbbet internetezésre használt platform a mobil lett, így a vállalkozásoknak ezen a területen való megjelenés különösen fontossá vált.
Az általunk tervezett oldalak tökéletesen igazodnak a felhasználók készülékeihez, mindezt rugalmas tartalomfelépítéssel – mindig az adott megjeleníítő eszköz beállításaihoz, fizikai paramétereihez igazodva.

Akik már megbíztak bennünk

Kapcsolat

Cím

1117 Budapest,

Baranyai utca 44.