Online

& Offline
Szolgáltatások

Online
& Offline
Szolgáltatások

Külalak, tartalom, management.
Segítünk kitűnni a tömegből!

#looklikeabadass

Grafikai és arculattervezés

Minden készen áll a vállalkozásod létrehozásához és elindulásához, éppcsak az nem tiszta, hogyan jelenj meg és milyen arculati elemmekkel tűnj ki a piacon? Ne aggódj, mi itt vagyunk Neked, és a legelső tipodtól a kulcsrakész arculati kézikönyvig megtervezzük számodra a legütősebb brandet, ami garantáltan a vállalkozásod tükrözi majd! 

#spendtogrow

Webfejlesztés és webdesign

Az irodában ülve ráeszmélsz, hogy ma van a párod születésnapja, de még nem vettél semmit? Azonnal böngészni kezdesz az interneten, hogy megtaláld a SOS beszerezhető ajándékot. A tartalom mellett mi fog egy oldalon tartani? Az ütős és egyedi megjelnés. Mi épp azért vagyunk, hogy a te oldalad legyen az, amitől hanyatt vágják magukat az emberek.

#content&designonfire

Social media marketing

Legyen szó bármilyen szolgáltatásról, egy termék értékesítéséről, akár egy személyes brand felépítéséről, elengedhetetlen a közösségi médiában való aktív jelenlét. Mi azon fogunk dolgozni, hogy a vállalkozásodhoz leginkább illő egyedi köntösbe öltöztessük a megjelenésedet, és mihamarabb eljuttassuk üzeneted célközönségedhez.

#fromideatoaction

Marketing stratégia

Dőlj hátra nyugodtan, mert a piac-és versenytárs elemzéstől kezdve az árképzésen át egészen az akcióterv létrehozásáig mindent elkészítünk számodra. Te csak hozd az ötleted, a többit pedig bízd ránk!

#spendtogrow

Online hirdetések

PPC hirdetések kezelése A-tól Z-ig! SEO, mint dinamukisan fejlődő online marketing eszköz! Robbanj be velünk a találati listák elejére! Hatékony, mérhető, változatos! Minden egyes JÓL elköltött forint és minden lehetőség számít!

#wordsofwonders

Kreatív szövegírás

Fontos az egyedi arculat és a figyelemfelkeltő posztok, de ahhoz, hogy személyessé varázsold szolgáltatásod, elengedhetetlen az ütős, megkapó kreatív szövegezés. Legyen szó akár egy blogbejegyzésről, akár egy pr cikkről, mi ebben is a segítségedre leszünk.

Kapcsolat

Cím

1117 Budapest,

Baranyai utca 44.